T R Ö T T S O M I N I H E L V E T E .


Foto: Malin, Nikon D40

Jag är helt jävla sinnesjukt trött. Mitt huvud känns som ett russin (då snackar vi euroshopper, dom är riktigt små och skrynkliga) och förut när jag kom hem slog jag in mitt personnummer istället för portkoden. Det tog mig två försök innan jag förstod att jag var HELT FEL på det. Men nu är jag i alla fall inne. Mjukar upp min sargade kropp med en kopp te och snart blir det havregrynsgröt och bananas. Ikväll är det ju Ladies Lounge och jag tror det kommer bli riktigt bra. Måstebarapiggnatill. Check!

Gym.


Foto: Weheartit

Hej hej hej. Idag känner jag mig sinnesjukt duktig. Gick upp klockan halv nio. Åt frukost och drack en kopp te. Stack till gymmet och körde passet som mr PT satte ihop till mig igår. Herre jävlar i min lilla låda. 10 minuter uppvärmning på crosstrainern, 60 minuter styrketräning och 20 minuter crosstrainer till som avslut. Min kropp kan nu liknas vid flubber, och imorgon kommer jag förmodligen inte ens kunna klä på mig själv. Nu ska jag snart ner till stan, träffa Jonna och ordna med lite grejer för Ladies Lounge ikväll. Hoppas ni kommer!

Ladies Lounge.


Tonight, 22.00-00.00, Deep Terassen.

Toodiloo! Nu är onsdag igen och dags för den andra ronden av Ladies Lounge, som trots den inte allt för goda framförhållningen förra gången blev riktigt trevligt. Den här gången kommer vi ta ett stort kliv från loungen och landa ute på terassen istället, där jag i vanlig ordning spelar härlig musik och Ida langar ut drinkar, skumpa, shots och rosé till oförskämt bra priser. En liten present kommer också delas ut till alla, i samarbete med Arkaden. Skriv i kommentarsfältet, ditt namn samt hur många ni är i erat sällskap, så står ni på listan! 18 års gräns är det som gäller. Komsi!

Sepia.


Tjena webcam.

Har egentligen inget vettigt att skriva alls. Sitter och lyssnar igenom en jävla massa videos med diverse sånginspelningar som har gjorts med min näst intill värdelösa webcam under det senaste året. Kanske något som läggs upp på bloggen. Om jag hittar något vettigt. Vi får se.