Rainandconverse.Clothing: Byxor H&M, tröja Weekday, jacka Glitzy, väska Balenciaga, skor Converse.

Kom nyss innanför dörren. Har varit nere på stan och fikat med Jonna och Camelia. Kaffe på Espresso House. Helvete vad det regnar ute. Tröttsamt. Nu sitter jag i alla fall inne i värmen och tänkte strax ta itu med lite rensning här hemma. Check!

Göteborg.


Foto: Flickr

Godmorgon. Åter igen installerad i Göteborg sitter jag nu vid min lilla arbetsyta i köket. Känns skönt. Dagen kommer spenderas åt lika olika saker. Vi ska storhandla och jag ska försöka rensa garderoberna och alla lådor som ännu inte är rensade efter flytten från lägenheten i Vasastan. Helvete vad mycket saker man har som man faktiskt aldrig någonsin använder. En större garderobsutförsäljning utlovas inom de närmsta dagarna. Måste även ta mig hem till fröken Jonna och sno hennes Nikon laddare så jag kan börja fota igen. Så var det med de. Puss!

Jeans and studs.


Bild: Miss Selfridge

Hur snygg jeansväst? Rätt slitning, massor av nitar och fransdetaljer. Skulle nog göra sig riktigt najs utanpå en gammal sliten hoodie eller något liknande. Från Miss Selfridge och kostar runt 600 kronor. Kap!

Bubblande berusade.Foto: Jag (sony cybershot)

Sunday. Natten på bodegan var mycket trevlig, vilket resulterade i att min söndag dessvärre varit ganska seg. Vi gick till Sand och åt brunch. Åkte upp till lägenheten och körde iväg de sista möblerna. Finito. Tanken är att vi ska flytta till stan idag, men vi överväger att åka imorgon istället. Sjukt trötta. Har det hänt något spännande i helgen?