MINA VÄNNER.
Hittade en såndär gammal "Mina Vänner" bok när jag var hemma hos Pappa för någon vecka sen.. Kul att titta tillbaka på. Det här med städningen känns som en grej jag borde tagit till mig när detta skrevs. Men icke. The little fat pony också. Det var Ella. En liten shetlandsponny som bockade så fort hon såg en grusväg. Det var tider de.

JAG LÄNGTAR EFTER VÅRSOL OCH SÅNT.Jag satt och bläddrade igenom Topshops lookbook inför våren och sommaren. Jag är ingen klänningstjej. Absolut inte. Men endast på grund av ovanstående kreationer skulle jag kunna tänka mig att ändra lite på mig. Skulle bara behöva lite vårsol och sånt först. Det här är ju för tröttsamt!

LITA SHAG BOOTIE.pics. nitrolicious

Jag vill också dansa runt i ett par håriga skor! Den här modellen heter Lita Shag Bootie och kommer från Jeffrey Campbell, som ju setts väldigt mycket med den lite mindre pälsiga modellen Lita Lace-Up Bootie lately. Åh herre gud vilken abstinens jag fick nu. Checka karmaloop.com om ni är sugna på ett par Campbells förresten. Dom har typ allt.