FLYING ABOVE IT ALL.


[Photographer: Peter Orrmyr]
Det snurrar i benen och en stillbild har brännt fast på näthinnan. Jag fastnade med ögonen. Väggen tycktes uppenbarligen vara mer intressant än vad som visades på dumburken i just den stunden. Medvetandet flöt bort och övergick till att vara en fantasi. Hello there, the angel from my nightmare. Jag kände mig lätt likt en fjäder, svävande. Pirrig i tårna. Du är min jag är din. We can live like Jack and Sally if we want. Håll om mig och låt det vara. Vi stannar jorden för en stund. Låt mig drunkna i din famn. And in the night we'll wish this never ends.

IBLAND FUNKAR DET INTE.


Sitter och bläddrar igenom alla gamla webcam videos. Herregud. Allt från halvdanna sånginspelningar och videobloggar till virrigt fylletrams. Och så hittade jag det här tappra försöket till att spela in den här videon. Det är ju inte alltid det funkar på första försöket, om man säger så. Ha!

SUPREME.


[Acne, 1595 kr]
Jag bär inte klänning särskilt ofta, men jag har en förkärlek till skira material och pastell färger. Förmodligen för att jag älskar att blanda hårt och mjukt, vilket är enklare om man utgår från det mjuka. Klänningen från Acne här är fantastiskt fin, och jag skulle gärna kombinera den med ett par boots och massa kedjor och svarta detaljer. Fint!

P L A Y T H A T F U N K Y M U S I C .


Gårdagen innehöll rock, boogie wonderland och några för många Jack Daniels. Spelade skivor på Pepe's. Fick mutor för att spela 70-tal, därav boogie wonderland. 70-tal kan jag leva med, det kan vara rätt gött med lite old school disco, men fyfan vad illa jag mår när jag måste snurra på dom där gamla dängorna som alla älskar och jag hatar. Näe. Jag håller mig helst till house och fin gammal hederlig rock. Well, nog om det där. Ikväll är det dags igen. Försöker tagga till lite, äter lite choklad och tittar på Anna Ankas jul. Jag kan inte låta bli att garva lite inombords när jag ser på det där. Later hörrni!