D O N E .

Pics från mobilen.

Mother fucker vad ont det gjorde. Yogan alltså. Jonna hade träningsvärk efter gårdagens body pump, och jag är troligtvis en av detta avlånga landets ovigaste personer. Men det var kul i alla fall. Skönt efteråt. Efter yogan ställde vi oss på crosstrainern en halvtimma, och sedan körde vi lite träning på core bollen. På bollen blev Jonna lite lycklig i själen eftersom hon insåg att hon mött sin överman i sämst-balans-i-hela-världen. Jag, alltså. Vi avslutade våran härliga morgon med en banan och en kaffe på Max. Sedan promenerade vi hem.

På bilderna kan ni skåda två saker som jag tycker att ni bör lägga märke till. Ett - jag är jättesnabb i trappor. Det ser man klart och tydligt på bild ett. Två - Jonna var väldigt snabbt klädd idag. Hon hade tillomed på sig en "praktisk väska". Ryggsäck alltså, fast det får det tydligen inte heta enligt Jonna själv. Jag tror bara hon försöker mörka att hon faktiskt bar ryggsäck. Eller skolväska, som jag skulle vilja kalla det. Det var de! Nu ska jag göra lunch. Kycklingsallad. Puss!

P O W E R Y O G A .Mobilbilder.

Jag säger då det. Herre gud vad jag är sliten idag. Ansiktet känns helt mosigt och svullet, ögonen är trötta och håret vill jag inte ens disskutera. Bildbevis finns överst. Jag somnade klockan nio (!) igår kväll, men en jävla massa timmars sömn hjälpte tydligen inte mitt yttre. Snarare tvärtom. Hur som haver. Träningskläderna är på, för nu ska jag och Jonna iväg på power yoga. Det ska bli så himla skönt. Jag skriver när jag är hemma igen! Puss.

T - S H I R T .


Modekungen, 299 kr.

Känner ni igen tjejen på tishan? Nu finns man tydligen tillsalu på modekungen. I tryckt form givetvis. Roligt tycker jag. Det är duktiga Anna som har gjort illustrationen. Så, om ni händelsevis skulle vilja gå runt med mig på magen, there you go! Puss.

N Y A S V A R T A .


Pic: Jonna

Att skriva på natten är lite som det nya svarta. Åtminstone om man heter Amanda Berg och helt plötsligt inte hinner blogga på dagtid som normala människor. Nej då. De senaste dygnen har varit lite lätt kaosartade i min arbetstillvaro. Idag har vi haft plåtning hela dagen. Min hjärna har varit förvirrad likt ett höns som precis fått sitt huvud avhugget (det sägs ju att kroppen fortfarande springer runt, typ). I övrigt har min kropp rört sig i slowmotion, fast ändå snabbt. Märkligt det där. Hela dagen känns som något vi gjorde förra veckan, typ. Dimma. Från elva ikväll och fram tills alldeles nyss har jag snurrat skivor på Parkan här i stan. DAIS. Don't ask I'm super. Fortfarande jävligt dimmigt. Det är något som allt som oftast händer med mitt psyke när jag blir stressad. Ett tungt disigt moln liksom flyger på mig och slukar mig som om jag vore fiskmat i ett akvarium. Som ni märker befinner jag mig i molnet just nu och vet inte ens vad jag skriver. Bäst jag slutar. Jag är så jävla jävla jävla trött. God natt fina ni.