FIXA FRISYREN: RUFSIG TOFS

 
Såhär gör du: Börja med att blåsa håret med Kerastases Mousse Bouffant, för att få en lätt stadga och volym. När håret är torrt sprayar du sedan i Kerastases Vip Volume in Powder som ger en extra staga och en stylad ruffsighet i svansen. Använd sedan en smal hårsnodd och sätt upp håret i en hög knut. Tillsist tvinnar du lite av håret runt hårsnodden. Spraya med Matrix Matta Spray.
 
Ni hittar även fler tips, bilder och inspiration på M&F's sociala kanaler:
Michael & Frisörerna

FUNDERINGAR PÅ MIDSOMMAR

 
Då var det snart midsommar igen. Det är fan helt sinnessjukt vad snabbt det senaste året har rullat förbi. Inte mig emot att sommaren är här å andra sidan. Jag började precis fundera på hur man ska klä sig detta året, på midsommar alltså. Insåg nämligen att jag kommer vara ute på resande fot (till Gbg, päronen och annat) ända fram till midsommar som firas i Göteborg, och att det kanske är läge för mig att for ones tänka ut någonting i tid istället för att gå och köpa nåt på Myrornas i all hast någon timme innan utsatt tid för fest. Jag gillar ju heller inte att bära klänning vilket ofta resulterar i typ ingenting alls alternativt ett besynnerligt försök att se söt och somrig ut.
 
Hur som helst - här är några idéer i alla fall. Ingenting som kommer hinna beställas eftersom allt kommer från Free People, men man kan alltid inspireras. 

BLOOD MILK JEWELS

 
Älskar typ alla smycken från Blood Milk. Ganska höga priser men ändå ett tips om man är ute efter något lite mer unikt som man vill bära med vördnad (mvh / hon som tappar bort typ allt hela tiden). -> bloodmilkjewels.com

OUTFIT 03.06

Coat and pants H&M, t-shirt Weekday, sneakers Nike, bag Alexander Wang.

God morgon! Där har ni dagens, eller gårdagens blev det ju nu. Ska försöka bli lite bättre på detta. Man kanske får göra som med träning typ? Sätta upp något slags belöningssystem. Om du fotar tre outfits denna veckan får du köpa den där boken du ville ha, eller något i den stilen. Har ni något annat smart knep för att få in rutiner? Behöver förbättras på typ alla områden så samtliga tips är varmt välkomna. Ha en fin dag nu!
Alexander Wang - H&M - Outfit - Weekday