HEMMA IGEN!

 
Oj, vad fort tiden gick och nu är vi hemma igen efter 16 dagar på luffen. Jag tänkte göra små vykort för respektive stad, så det kommer lite bilder successivt. Här står jag i alla fall på tågstationen i Marseille och svalkar mig med en isglass. Hur har ni det i sommarvärmen?

FIXA FRISYREN: MARILYN MONROE STYLE

 
Såhär gör du: Använd GHDs mousse Total Volume Foam i fuktigt hår. Rulla sedan upp håret i spolar i den riktning du vill att håret ska ligga i. Låt håret torka helt och ta ut alla spolar. Borsta genom håret och toupera botten med GHDs touperingsborste. Spraya till sist i Kerastases Vip Volume in Powder för att få en luftig volym som håller.
 
Ni hittar även fler tips, bilder och inspiration på M&F's sociala kanaler:

FIXA FRISYREN: ROCKABILLY-LUGGEN

 
Såhär gör du: Föna håret med Kerastases föncream Forme Fatale och GHDs rundborste. Föna alla längder inåt för att få en mjuk rörelse i håret. Ta luggpartiet och rulla luggen in mot pannan så det blidas en valk. Fäst med små hårnålar. Spraya med Matrix matta spray.
 
Ni hittar även fler tips, bilder och inspiration på M&F's sociala kanaler:

TÅGLUFF I EUROPA

 
Hej alla! Nu var det ju ett tag sedan vi hördes och jag har haft fullt upp med skolan och alla kurser som avslutas nu. Äntligen är det klart och jag känner mig lite lättare. Jag ska fira att vårens kurser är avklarade med gott resultat (stolt över mig själv!) genom att dra iväg på tågluff genom Europa med min bästa Elin. Bättre sent än aldrig. 
 
Vi drar till Berlin idag och fortsätter sedan till Paris och Bretagne där min plastsyster bor, Bordeaux, San Sebastian, Toulouse, Antibes, Genova och lite andra oplanerade destinationer i Italien för att sedan avsluta resan i Florens. Om det finns möjlighet får ni en update - annars har jag förinställt några få inlägg och lovar att återkomma med bilder när jag är hemma igen. 
 
Om ni har några tips på sköna ställen, sevärdheter, restuaranger, klubbar, boenden eller allt vad det nu kan vara så får ni gärna hojta!
 
Kram och puss!