Dagens Outfit.

image233
Har varit i skolan idag, lagat mat. Var inte så många gäster på Havsbadet så vi fick sluta vid ett. Igår fyllde min lillebror August 15 år, så idag ska det firas lite här hemma hos pappi (eftersom han var hos mamma igår).
Har hittat en bärbar dator jag vill ha också, vill vill vill. Jag tror den får lov att bli min :) Då jädrar ska det bloggas. Då kan jag varken skylla på dålig skärm eller att jag inte är på samma ställe jämt, eftersom jag kan ta med mig denna lite överallt. Det härliga vädret håller i sig, fast det blåser lite kyligt idag, lite segt.


Jag har på mig:
·
Skjorta - Knyckt av pappa
· Skinnjacka - Gammelfarfars gamla
· Smalt mörkblått sammetsskärp - Secondhand
· Jeans - H&M
· Pumps - Secondhand


Påminnelse: Glöm inte att skicka in ere bidrag till min tävling "Snyggaste solisarna", fram till 19.00 idag kan ni skicka in bilder på era solglasögon för chansen att vinna en supersnygg oversize skjorta från Vero Moda (värde 199 kr). Mer info hittar du HÄR.


Ha en fortsatt bra dag!
Kram Amanda ♥

Blått á la Oscar de la Renta.

image194

Som ni kanske har förstått den senaste tiden, så är jag ett big fan av blått i alla nyanser. Kleinblå, kornblå, koboltblå, ultramarin, coelinblå - you name it! Blått är en underbar färg på alla sätt och vis, lättmatchad, passar de flesta och så vidare... Jag har i alla fall spanat runt lite och kommit fram till att Oscar de la Renta är en höjdare när det gäller blått! Love it. Om jag vore rik vore jag blå... Njut och inspireras!


Bilder från style.com

Getting high!

image191
Högt ska det vara! Vad gör benen snyggare än ett par riktigt höga skor? Underbart, men kanske inte alltid så bekvämt.
Men som ni alla vet, ska man vara fin får man lida pin, och visst är det viktigt att kunna gå snyggt i höga klackar? Övning ger färdighet! 
Städa, diska och häng upp tvätten hemma med klackarna på, men akta stilettklackar på trägolv, satsa på grova klackar inomhus istället så slipper du förstöra golven. Här är några favoriter från style.com!


Oscar de la renta, Lanvin, Chloé och Prada
- bilder från style.com

Amanda i Lysekils Posten!

Lp1Papps mailade det här till mig igår :)
Jag var med i LP i torsdags. Kul!
Haha, okej den stora bilden är väl kanske inte den mest smickrande, men jaja.
Fick till och med en liten notis på framsidan, fräckt.
Om ni vill läsa texten så tror jag det ska funka att klicka på bilden så syns texten helt okej.
Är lite småfel här och där såg jag (från LP's sida) men vad gör det. Sminktest skall vara sminktips t.ex.

Trevlig läsning ;)
Kram Amanda ♥image180