DAGENS WEBCAM.
Idag är jag H&M-ifierad. All over. På fötterna dock - svarta Converse.

Det här med att ta outfitbilder i photobooth känns ju extremt osexigt. Bildkvalitén känns EXTREMT osexig. Men känner jag er rätt så tycker ni nog att det är bättre än ingenting, inte sant? Jag funderar på att köpa en engångskamera idag och dokumentera mina sista dagar i Hamburg. En tanke bara. Vi ses sen!

FOR SALE # VIRKADE SHORTSpic 1. Angelicka Blick

Igår lyckades jag hitta två par av dessa virkade shortsen från H&M. En positiv grej med Hamburg - dom har uppenbarligen inte riktigt samma klädsmak som oss svenskar. How ever. Jag tänkte att eftersom dom är slut överallt hemma i Sverige och jag vet att det är många som letat efter dom, så köpte jag med mig dom två paren som fanns kvar. Jag har således ett par i strl 34 och ett par i strl 36 som jag nu säljer.

Vi kör budgivning fram tills ikväll vid tio tiden (jag säger till när det är stopp) och budet per shorts startar på butikspriset - 249 kr. Maila ditt bud, samt vilken av storlekarna du vill ha till - blogg@amandaberg.com!

L'HEURE PURE.
Photographed by Katja Rahlwes Styled by Géraldine Saglio Model: Snejana Onopka
- Vogue Paris April 2011

FASHIONTOAST.
Grymt. Lite Fashiontoast inspiration. Som sagt asså, fy fan va grym hon är. Införskaffade en vit hatt i samma modell härom veckan. Inser nu att jag genast måste köpa mig en svart också. Undra om jag inte såg en sådan på stan förut. Har handlat lite nice plagg idag också. Visar dom imorgon. Nu blir det en sen middag ute!