FLYTTAR TILL RADAR MAGAZINE!

 
Det här har varit på G ett litet tag, men nu är jag äntligen klar för flytt. Bloggen kommer så klart vara sig lik och den största skillnaden kommer vara mer frekvent uppdatering och mer eget material i form av plåtningar (som ni redan fått en liten försmak av) och annat kul. Min adress amandaberg.com är ompekad till Radar, så ni som använder den behöver alltså inte byta adress. Jag hoppas verkligen att ni följer med mig! <3
 

MONDAY MODE

pic. via Pinterest (edit by me).
 
Så var helgen slut. Igen. Tycker att tiden går obehagligt snabbt nu. Det känns som att den bara springer ifrån en och man själv står kvar på samma ställe där man var för typ ett halvår sedan. Men men. Måndag hur som helst - den enligt mig absolut mest oproduktiva dagen på hela veckan. Jag har SÅ svårt att komma igång och just måndagen tenderar alltid att gå upp i rök utan att man fått någon nytta gjord alls trots otaliga försök. Jag försöker skriva en novellanalys till skolan i detta nu, men den står också helt still. Ska slänga i mig lite lunch och hoppas på att energin blir lite bättre sedan. Hoppas ni har en fin dag och kanske är lite mer på hugget än undertecknad.

YESTERDAY'S LOOK


En bra sak med hösten är att man kan ha mysiga ytterplagg på sig. Igår kväll var vi på födelsedagskalas och jag passade på att bära den här fina jackan som jag hittade i en vintagebutik förra året.