WEEKEND SHOOT

 
I lördags hade jag plåtning med Elsa (bilden är lånad från hennes instagram) och ni kommer få se mer av det snart. Ett skoj litet projekt som vi kickat igång och som jag hoppas kan göra innehållet här på bloggen lite bättre. Dessutom händer det lite andra news inom kort!

BKR WATER BOTTLE

 
Philip kom hem med en liten present till mig igår. En lyxig vattenflaska från BKR som är gjord av glas med ett mattsvart siliconöverdrag. Dessutom är den fri från alla dåliga kemikalier som vanligtvis finns i plastflaskor. Anledningen till denna lilla present var för att jag har PET-flaskor stående överallt som jag vägrar slänga eftersom jag hellre dricker vatten ur flaska än ur glas - mest för att det är enklare att komma ihåg att dricka vatten då. Han tyckte hur som helst att jag behövde en lite finare variant så vi kan panta resten och det var ju toppen för nu känns det både snyggt och trevligt att dricka vatten!
 
Jag tror att priset ligger på runt 300 kr och det är bara att googla BKR vattenflaska så hittar ni köpställen.

CAMPAIGN // ALEXANDER WANG x H&M

pics via WWD
 
Kolla här då! Rykande färska kampanjbilder för Alexander Wang x H&M, och nu är det inte så värst långt kvar till släppet heller. 6 november är alltså releasedatum. HÄR kan ni se tidigare släppta bilder.