THUNDERSTRUCK SHAG JACKET

Shoppar nya kläder extremt sällan (secondhand dessto oftare) och har helt lagt av med nätshopping och ebay-fyndande av någon anledning. Kanske för att jag redan har så jävla mycket skit i garderoben och att jag dessutom har blivit betydligt mer svårlurad när det kommer till förhastade inköp. Tänker hundra varv extra istället för inget alls. MEN eftersom jag tyckte lite synd om mig själv idag OCH dessutom hittade webshopen som säljer den fluffiga jackan som legat och läskat mig på en av mina Pinterest boards ett tag, så fick det bli en liten beställning. Han knappt märka det själv och tänkte absolut inte hundra varv men det gör ingenting för jag är jätteglad att den kommer och ska bo med mig. Precis vad jag var på jakt efter dessutom. Fin visst?
 
Om någon annan blir jättesugen på en likadan så finns den på Lovestoned och har gått ner lite i pris eftersom den är på rea. 129 euro får man punga ut och den finns även i svart. Keuwl, nu e jag glad igen!

JAG MÅR BANAN

Vilken underlig dag. Vaknade och kände mig helt kaosartad i hjärnan. Skulle gå upp och ta en treo vid nollsju men höll på att svimma i köket och var helt skakis. Åt en banan och kröp tillbaka till sängen för att stanna där fem timmar till av ren rädsla att gå upp och kanske ramla omkull. Det är så jävla obehagligt när det svartnar för ögonen sådär. Det händer mig ibland för jag har lite svajsing på blodtrycket. Minns inte om det var högt eller lågt, men något av det vare i alla fall. Jag har repeatlyssnat på Die Mauer hela dagen. Det bara blev så. Medans mina tankar har varit nollställda eller någon helt annanstans har åtminstone mina händer skissat lite, lagat en köttfärssås och spelat lite på gitarren. Den var ostämd och jag orkade inte stämma den för hjärnkapaciteten räckte inte till för det. Det lät förjävligt och jag la ner efter fyra minuter.
 
Nåväl, i kväll spelar jag på Spy Bar eftersom det råkar vara torsdag. Det blir alldeles säkert roligt som vanligt om jag bara kan sträcka mig upp ur den här misären som smittat min dag. Det löser sig alltid!

MY COVERS PART 1

Jag fick ju frågan om jag kunde lägga upp alla covers jag har spelat in. Jag delar upp det så det blir några inlägg med tre i varje, annars blir det lite väl matigt här känner jag. Det skulle dessutom se (och kännas) lite lätt bisarrt med tio videos på raken där jag sjunger. Lägger alla under kategorin Recordings, så är dom lättare att hitta. Varsågoda, hoppas ni gillar!
 

 

 

 

Den översta är nog den jag gjorde senast. Är fortfarande lite halvtaskig på gitarren tyvärr men jobbar i alla fall på det. Mitten är med lillebrorsan 2011 tror jag och sista är med pappa någon sen natt sommaren 2012. Stillbilden i mitten ser förövrigt jävligt obehaglig ut. Påminner lite om när dementorerna i HP suger livet ur folk.

THURSDAYS + SPY BAR

För er som inte redan hade koll på det så spelar jag skivor på Spy Bar varje torsdag. Om ni vill komma och hälsa på mig i fortsättningen är det bara att slänga iväg ett mail till blogg@amandaberg.com för lista, eller inboxa mig på facebook.
 
I torsdags var det Rodeo-fest med grymma Wasima som spelade innan mig och dessutom tog lite bilder. Jag glömmer alltid av att fota när jag klubbar så får hålla mig till att låna friskt istället.