HALLOWEEN PRT 1.More to come! Nu ska jag kila ut och göra en Hamburg-guide till Modette! Kommer upp ikväll eller imorgon.

CATS.Igår hamnade vi på Halloweenfest i Mundsburg. Spontant utklädda till katter. Hade med mig kameran, så jag tänkte ladda in fotona nu och lägga upp om en stund. Just nu sitter jag, Philip och Andy på Absurd. Brunchar, jobbar och myser i sofforna. Meow!

A BRAVE NEW WORLD.


Jag fick frågan av Swedish Hasbeens att hjälpa till med lanseringen av deras nya kampanj som skall representera jämnlikhet och bättre skor för en bättre värld. Självklart tackade jag ja och nu är allt up and running!

I samband med releasen av Swedish Hasbeens första unisex-kollektion är de på jakt efter roliga och kreativa bilder som stödjer deras idé om jämnlikhet mellan kvinnor och män. Därför har de nu lanserat en tävling där du kan skicka in en bild på dig och din partner, bror, vän eller vem som helst, och vinna var sitt par skor från unisex-kollektionen. En vinnare kommer väljas efter flest antal röster, och en kommer Swedish Hasbeen själva välja ut. Så, tänk ut någonting roligt, knäpp en bild och delta i tävlingen!


För att komma till tävlingssidan och läsa mer om hela idén, klicka här! Kampanjen slutar den 21 november.