M E R M I L A J K I .

Ett annat smycke från min Mi Lajki kollektion. Tra la la. Just nu tittar jag på faddergalan samtidigt som jag försöker jobba lite, och tänkte snart hoppa in i duschen. Mer intressant än så blir det inte just nu. Ciao!

M O N D A Y .

Toodels. Jag befinner mig för närvarande i Båstad. Skulle egentligen åkt tillbaka till Götet idag, men vi bestämde oss för att stanna en dag till istället. Det är verkligen jätteskönt att vara ifrån stan några dagar, hämta nya krafter och sånt. Tänkte snart dra ut på en powerwalk i duggregnet, och ikväll blir det pannkakor. Vad ska ni göra idag?

B I R T H D A Y G I R L .

Idag fyller den här lilla damen fem år. Imorse grattade vi henne med paket och bakelse på sängen. Spana in nagellacket förresten. Hur najs som helst. Det är från Isa Doras vårkollektion 2010. Det gäller ju att vara först med det senaste, Cornelia har minsann förstått innebörden i det. Grattis!

L Y S E K I L .

Nu befinner jag mig i Lysekil hos pappis. Igår hade vi pannkakstorsdag, spelade gitarr och tittade på film. I skrivande stund är det lunchtime här hemma. Det lagas kyckling enligt pappas recept samtidigt som en disskution om handbromsar råder karlar imellan. Efter lunch ska jag, b-friend och littlesis ta bilen till Nordens Ark, titta på djur och dricka varm choklad ur termos. Hur mysigt? Ibland är det bra skönt att komma från stan.