HEJ FRÅN EN 25-ÅRING!

 
Mycket har hänt den senaste veckan. Jag har blivit ett år äldre, 25 närmare bestämt. Jag har dessutom lämnat in de sista arbetena och gjort slutproven i mina filosofi-, litteratur- och skrivandekurser. Det var en mindre pers (min stresstolerans är fortfarande lite svajig efter att jag blev utbränd i höstas) men SÅ skönt att det är klart. Nu sitter jag på tåget till Göteborg och på bilden satt jag på Cultur i gamla stan och åt föllismiddag med Philip. Hej hej!

CAZZETTE - SLEEPLESS

 
Min grabb jobbar som någon slags kreatör på Aviciis skivbolag / mangement. Där ligger även Cazzette, vilka jag väl inte varit direkt överförtjust i tidigare, men när Philip visade mig den här videon han gjort till deras nya låt Sleepless vart jag lite mer entusiastisk. Tycker den är superskön. Plus stolt över duktig pojkvän. Lyssna vet ja!

SUMMERBURST x STARCLUB

 
På fredag drar jag till Göteborg eftersom jag och Natalie fått tickets till Summerburst. Har aldrig varit där men tyckte det var dags att spana in stämningen, och akterna så klart. Dessutom har vi blivit inbjudna på den exklusiva efterfesten Starclub. Det blir garanterat skoj!
 
På tal om Starclub kan ni fortfarande vinna premium-biljetter till Summerburst på deras hemsida - Starclub.nu. Så är någon är sugen har ni inget att förlora. Kanske ses vi där!

PODCAST - SNACKEPÅSEN #31

Nu är Snackepåsen äntligen tillbaka med avsnitt 30. Ni kan lyssna på det här eller på iTunes.
 
Vi blir också väldigt glada om ni följer oss på instagram @snackepasen eller like:ar vår facebook-sida som ni hittar HÄR. Puss!
Avsnitt - Belönad - Podcast - Tjejpodcast