BURLESQUE x PEACOCK 1 DECAnd now we're ready to burlesque. Are you? Imorgon gör jag ett kärt återbesök på gamla Peacock. Gud, det känns som det var trehundra år sedan jag jobbade där. Men det känns fortfarande lite som att åka hem till familjen när man inte träffat dom på länge. Imorgon är det i alla fall BURLESQUE-fest nere i källaren och det får ju ingen missa. Det flickorna på bild, älskade Ingrid och Joanna som styrt upp hela härligheten. Gå in och spana in hela facebook-eventet här. Alla är så hjärtligt välkomna!

TWITTER // KISSMYPANTHERJag har en twitter också minsann, vilket ni förmodligen redan vet eftersom det finns en länk till vänster. Men hur som helst. Idag bytta jag profile pic till den här. Den klingar fint med mitt namn. Kissmypanther. Vi hade en tanke om att starta ett band som hette så. Kiss my panther. Förra vinterns påhitt. Hur som helst. Följ mig om ni vill! Klicka på bilden.

FOR INDIANA STORE PRT 1.Foto: Karin Lundin, styling: Kristina Bliznak

Nu har jag fått lite bilder från plåtningen som Jag, Petter och Nicole gjorde för Indiana Store. Tror dom kommer finnas att åskåda i butiken vid Hötorget och på deras hemsida som ska få sig ett litet uppryck. Vad tycker ni om bilderna? Jag tycker dom blev superfina.

FADED.


Storstrivs i mitt nya hår.
Var hos Michael & Frisörerna i förra veckan. Så jäkla duktiga. Jag och Nat kommer lägga upp steg för steg artiklar på Modette, så får ni läsa mer om det då. Vad tycker ni?