EYELASH EXTENSIONS + MILASHES

Jag berättade ju att jag skulle på fransförlängning härom veckan. Här är resultatet! Vilken jäkla befrielse det är att ha fina fransar dygnet runt. Normalt brukar ju jag gå utan smink allt som oftast, men det blir lite trevligare om man känner sig snygg också. Jag har dessutom (se bilden, ha ha) extremt ljusa och korta fransar normalt så det här var ju ultimat. Det konstiga är att jag inte har tänkt på det tidigare.
 
Jag gjorde mina fransar på Salong MiLashes här på Södermalm. Jag gick till Lisskulla som är nyutbildad och därför dessutom har superbra priser. Hon berättade lite för mig om utbildningen och hur viktigt det är att man lär sig på rätt sätt. Många fäster exempelvis fransarna klumpvis, men det bidrar bara till att ens egna fransar lossnar och förlängningen likaså. Man ska alltså se till att fransarna sätts en och en på dina egna fransar. Det tog ungefär två timmar och det kan verka som en lång tid, men det kändes som det gick på en halvtimme. Det är extremt avslappnande och alltså inte ett dugg obehagligt. 
 
Enda nackdelen med det här är väl att man blir beroende (med all rätt). Själv ska jag nog göra en påfyllning snart vilket behövs med några veckors mellanrum eftersom man tappar sina egna fransar och därav även förlängningen.
 
Om ni vill gå till Lisskulla så kostar det 695 kr (påfyllning 400 kr) och ni kan boka in er HÄR.

FRÅGA OM YOGA

Jag började med yoga i januari och hade tänkt börja skriva en liten dagbok om det här på bloggen eftersom jag tycker det är spännande att dokumentera hur yogan påverkar kroppen och sinnet mer och mer för varje vecka som går. Innan jag drar igång med min dagbok vecka för vecka tänkte jag passa på att ställa lite frågor till min yogainstruktör HelenaYogashakti.
 
Därför undrar jag nu om ni har några egna frågor ni skulle vilja ställa till henne om yoga? Det finns inga dumma frågor så peppra på i kommentarsfältet bara så återkommer jag med Helenas svar inom den närmsta veckan!

KULTURDAM I POLOTRÖJA

 
Här är en ny illustration jag gjorde klart i helgen. Känner att jag fastnat lite i den här stilen och kommer definitivt jobba vidare med tuschporträtt. Ett färdigt alster i veckan får bli mitt kortsiktiga mål. Det låter kanske lite men den där tekniken tar sin lilla tid vill jag lova, och så har jag ju andra uppgifter i skolan samtidigt.
Art
Amanda Berg - Illustration - Konst - Tusch