GLADA DAGAR.Ämen tusan vad gott det är nu. Nästan lite för bra väder, så vi tillbringade två timmar på bio. Såg på Kronjuvelerna. Fy i helvete vad bra. Se den om ni inte redan gjort det. Annars har jag inte så mycket spännande saker att berätta. Tänkte stjäla lite bilder som Philip tagit den senaste veckan och lägga upp. Han är bättre på att dokumentera än jag.. So long!

HALLÅ!Jag är fortfarande vid livet. Mer än på länge faktiskt. Dock har ju uppdateringen fått lida en del, men jag lovar att ta igen det. Den senaste veckan har vi levt i någon slags svensk sommaridyll. Först var det midsommarfirandet på Särö, dagen efter det åkte vi till pappa i Lysekil, fastnade med bilen mitt i en cruising, drack öl och åt grillad marulk. På söndagen åkte vi över till Fiskebäckskil, till mamma. Där spelade vi kubb med mina gamla barndomsvänner och åkte ut med Beatas lilla motorbåt. Vi dörjde makrill som vi grillade lite senare på kvällen. På måndagen skulle vi åka hem till Göteborg, men tog vägen över Tjörn. Där gick vi på akvarellmuseum och en skulpturutställning. Hur trevligt som helst. Sen tillbaka till Göteborg, där vi grillade på terrassen och målade akvareller fram till tidig morgon. Igår bestämde vi oss för att åka till Särö och hänga lite på klipporna, så det blev sol och bad. Avslutade med lite tennis och en god middag. Jag är fortfarande kvar härute och skrivande stund sitter jag och äter frukost på terrassen. Just nu älskar jag den svenska sommaren. Jag skriver lite mer senare när jag är tillbaka på min lilla våning igen! Puss.

AH MEN HEJ VAD GOTT.Här sitter jag. Gör smygreklam för en iskall Pripps Blå Pure och lyssnar på Daft Punk. Har befunnit mig, inte helt ovanligt, i en gråzon. Har gått runt och kännt mig grå liksom. På insidan och utsidan. Just precis nu känns det tusen gånger bättre. Om ni vill veta vad jag har gjort idag så ska jag berätta det för er nu. Jag har ätit frukost på en sten utanför Philips lägenhet, tagit spårvagnen till Mölndal och fyndat en vit basker för 10 kronor på en secondhandbutik, åkt vidare upp till Johannebar där vi åt en asbra sallad och solade oss i blåsten samt gått till Liseberg med enda syfte att åka Atmosfear en gång till. Mest pga. Philips besatthet till den där attraktionen. Och det var väl ungefär det. Nu ska jag snart kila bort till Charlie för lite quality time och sedan drar vi ner till Överfeeling på Yaki-Da, givetvis. Det borde ni också göra. So long!