FUSK!


Arbresha & Jag på Styrbord Babord / pic. Angelique Johner

I torsdags svängde vi förbi Båten där Joel & Daniel spelade svennebanan hiphop (när den är som bäst). Helt grymt! Från då till nu. Sitter i duxen i vanlig ordning. Känner att någon form av sjukdom är på ingång. Har kännt mig kass hela dagen. Ont i kroppen och sånt där. Jobbat extra lång dag dessutom. Skulle slutar vid fyra. Kom därifrån vid sju. Nu har i alla fall dom nya eleverna sparkats igång och allt är på sin plats. Efter jobbet stack jag och Jojjan till Michelangelo. Vi drack varsin bärs, käkade lite goda ostar med jordgubbar och fikonmarmelad och delade en helt övergrym pizza. Bästa i stan, utan tvekan. Onyttiga jävlar. Och nu ligger man här och degar liksom. Längtar till våren då man faktiskt tycker det är najs att dra ut och springa på morgonen. Nu är känns det så jävla meningslöst.

KURSSTART OCH EN JÄVLA MASSA KAFFE.Stressig dag på kontoret. Ikväll startar kvällskursen för Dj-Skolan. Massor att fixa. Och vad är grejen med att ingen svarar i telefon när man verkligen behöver få tag på dom? Åh. Sitter i alla fall och dricker en massa kaffe och försöker få tag på diverse människor. Har dragit på mig jordens halsbränna också, vilket suger. Stendäckade klockan tio igår kväll men det känns som att jag inte sovit någonting. Visserligen vaknade jag först mitt i en konstig dröm, helt skitsvettig. Sen blev jag väckt av en full sambo vid fyra snåret. Tråkigt väder är det också. Jäkla skit asså. Ska banka huvudet i väggen några gånger och försöka tänka lite positivt. Hej hej!

OH THIS TOWN KILLS YOU WHEN YOU ARE YOUNG.Gammal kärlek. Favorite song of all times. Om jag bara fick välja en dvs. Jag och Philip hade förresten ett rätt diffust möte med Henrik Berggren i fredags. Lilla rummet på Orgia runt femsnåret. Intressant, verkligen. Och jättekonstigt. När jag var yngre ville jag gifta mig med honom. Det vill jag inte längre.