FRUKOST: AVOKADOKRÄM + VARMA BÄR

 
Min frukost häromdagen (önskar så mycket att det var idag pga ekande tom kyl). Det var så himla gott detta, och så härliga färger dessutom. Kombinationen mellan den söta avokadokrämen och de osötade lite syrliga bären blev också en höjdare.
 
AVOKADOKRÄM: 1 avokado, 1.5 dl fryst ananas, 1 banan, 1-2 dl nötmjölk, färskpressad citron. Mixa avokado, ananas, banan och nötmjölk. Konsistensen ska bli ganska krämig och fluffig så ta lite mjölk i taget för önskad konsistens. Smaka av med färskpressad citron - personligen gillar jag att använda ganska mycket citron eftersom det spetsar till den söta lena smaken lite. Om du har lite tid till övers är det även gott (och nyttigt!) att slänga ner en msk chiafrön, blanda runt och låt stå i kylen minst en halvtimme.
 
TOPPING: 0.5 dl supermix frysta bär (blandning av goji, havtorn, björnbär m.m - GARANT som gör dessa), 0.5 dl frysta blåbär, mullbär, pumpafrön. Värm bär i micro eller kastrull så att de blir varma och släpper ifrån sig "saft". Häll över avokadokrämen och toppa med mullbär och pumpafrön, eller andra nötter och frön.
MATILDA FRITZ - NOT LIKE YOURS

Det ser godare ut än vad det låter ... Hahah! Men jag hoppas det smaka :)

Svar: Haha, jag lovar att det är toppen!
Amanda Berg