OUTFIT 03.06

Coat and pants H&M, t-shirt Weekday, sneakers Nike, bag Alexander Wang.

God morgon! Där har ni dagens, eller gårdagens blev det ju nu. Ska försöka bli lite bättre på detta. Man kanske får göra som med träning typ? Sätta upp något slags belöningssystem. Om du fotar tre outfits denna veckan får du köpa den där boken du ville ha, eller något i den stilen. Har ni något annat smart knep för att få in rutiner? Behöver förbättras på typ alla områden så samtliga tips är varmt välkomna. Ha en fin dag nu!
Alexander Wang - H&M - Outfit - Weekday
Hanne

Jag älskar din hårfärg!

Sanna

Ååh du är så jävla snygg! Men samtidigt måste jag bara fråga VARFÖR SNEAKERS? Fult och väldigt opassande till outfitten, en trend som gärna får försvinna snart! Ingen tycker väl att det är snyggt egentligen, så det är rätt kul att se hur det ändå sprids genom mode-europa som en löpeld. Så kan det gå!
Kram

Svar: Tack! Tja, om man promenerar runt en hel dag är det väl alldeles ypperligt för fötterna med sneakers. Jag är för bekväm för att inte välja fotvänliga skor, plus att jag tycker det är snyggt!
Amanda Berg

carina

kappan!! är den jättegammal och för längesen ute ur sortimentet?

Svar: Nej den är från denna säsongen! Tror den är på H&M trend-avdelningen, 799 kr. Mycket bra köp!
Amanda Berg

mira.blogg.se

Gud vilken fin och soft stil du har! Och din hårfärg passar dig så bra! Fast du passade i platinablont och svart också, haha :)