D O N E .

Pics från mobilen.

Mother fucker vad ont det gjorde. Yogan alltså. Jonna hade träningsvärk efter gårdagens body pump, och jag är troligtvis en av detta avlånga landets ovigaste personer. Men det var kul i alla fall. Skönt efteråt. Efter yogan ställde vi oss på crosstrainern en halvtimma, och sedan körde vi lite träning på core bollen. På bollen blev Jonna lite lycklig i själen eftersom hon insåg att hon mött sin överman i sämst-balans-i-hela-världen. Jag, alltså. Vi avslutade våran härliga morgon med en banan och en kaffe på Max. Sedan promenerade vi hem.

På bilderna kan ni skåda två saker som jag tycker att ni bör lägga märke till. Ett - jag är jättesnabb i trappor. Det ser man klart och tydligt på bild ett. Två - Jonna var väldigt snabbt klädd idag. Hon hade tillomed på sig en "praktisk väska". Ryggsäck alltså, fast det får det tydligen inte heta enligt Jonna själv. Jag tror bara hon försöker mörka att hon faktiskt bar ryggsäck. Eller skolväska, som jag skulle vilja kalla det. Det var de! Nu ska jag göra lunch. Kycklingsallad. Puss!
HILDEM

Kan yoga virkelig gjøre vondt?

SNÖHALSBAND, LÖSHÅR, FREEBRA OCH MKT MER TILL SALU

Nice pic's

Johanna

Tips på en bra bok om ätstörningar:”Mat, Träning & Ångest – berättelser ur verkliga livet”En väldigt intressant bok som innehåller berättelser om olika personer som varit eller är drabbade av någon slags ätstörning där de berättar ingående om vägen till sjukdomen samt vad de gjort för att försöka bli friska och fria från allt. Ett kapitel innehåller endast handgripliga råd från de som varit sjuka.Superbillig också.

Läs mer på www.mattraningangest.se

Linda

haha sköna ni är =)

A Stylestory

Haha, jag kan nog tävla om landets ovigaste, jag vill gilla yoga, men gör det inte...Titta in hos mig för att se en snygg Victoria Beckham och en mindre snygg Victoria Beckham i en hel skinnoutfit med axelvaddar!!http://stylestory.blogg.se/

http://stylestory.blogg.se/

Rebecka

Hur mår du idag? =)kan du hjälpa mig? check my blog!

Sara

Snygga boots på headern!

Paris & Edvard

Missa inte världens mest meningslösa blogg!http://cornstreetave.blogg.se

http://cornstreetave.blogg.se

http://cornstreetave.blogg.se

Krycklina - mitt liv på krycka!

Åh bra bilder för att vara en mobilkamera :D

Sara

ååå sötis!

b & v

Kolla in Örebro systrarna Apieceofsisters.se's NYA extrablogg, http://sistyle.blogg.seFölj med bakom kulisserna hos apieceofsisters, på sistyle.blogg.se får du veta mer om allt.

http://sistyle.blogg.se

Petra

Läs mitt inlägg om svininfluensan och huruvida man ska ta vaccinet eller ej, kom med era åsikter och hjälp till med detta viktiga beslut.

Malin & Erika

Vi vill också ha rött hår och fräknar!http://bloggystyle.blogg.se

http://bloggystyle.blogg.se

http://bloggystyle.blogg.sesara

Men lägg ner, hur många gånger har hon inte sagt att hon inte har nån ätstörning!

A Stylestory

Titta gärna in hos mig för de mest fantastiska halsdukar och mössorna.http://stylestory.blogg.se/

http://stylestory.blogg.se/

anna

coolt med ryggsäck ju! :D